WHATSAPP uveo besplatne pozive, probajte odmah! (FOTO)

Iako konkurentne aplikacije za razmenu internet poruka i poziva već odavno imaju ovu funkuciju, WhatsApp je tek sada ubacio i funkciju besplatnih poziva. Probali smo i radi odlično.
Sa poslednjim ažuriranjem popularne aplikacije za internet komunikaciju WhatsApp stigla je i nova opcija! Naime, iako konkurentske aplikacije odavno već imaju funkciju besplatnih poziva, oni su je ubacili tek pri najnovijem apdejtu. Kada otvorite aplikaciju, primetićete 3 taba: pozivi, poruke i kontakti. Kao i pri osnovnoj aplikaciji za telefonske razgovore, WhatsApp pravi istoriju dolaznih, odlaznih, propuštenih i odbijenih poziva.
Poziv možete napraviti na nekoliko načina. Možete otići u tab kontakt i kliknuti na osobu koju želite da pozovete što će otvoriti prozor sa vašom konverzacijom do tada. U gornjem desnom uglu primetićete slušalicu koju pritisnete ako želite da napravite poziv. Takođe, možete poziv napraviti tako što u istoriji poziva (tab “pozivi”) pritisnete kontakt koji želite da pozovete.
Ubuduće, ako vam se desi da se na vašem telefonu pojavi ovakav ekran, znaćete da je u pitanju poziv preko popularne aplikacije. Pozivi su odličnog kvaliteta i ne kasne.

whats app poziv

Izvor: radiopuls.lu