VODOLIJA: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Kada je posao u pitanju, ovo je godina kada vas ne očekuju veće promene. Držaćete se proverene formule uspeha. Krasiće vas i strpljenje koje vam često nedostaje a uspećete da prevaziđete i neke svoje strahove i nesigurnost. Uz kontakte sa starijim ljudima ili prijateljima ostvariće uspeh. Ono na čemu je potrebno da radite su – komunikacija sa drugim ljudima, marketing, čitanje misli ljudima iz okruženja, učenje novih jezika i savlađivanje novih veština koji će vam dobro doći vrlo brzo. Ako ste talentovani, iskoristite svoju maštovitost, govorništvo i spisateljski dar.

NOVAC – Jupiter u 8 polju donosi vam neočekivani novac kroz nasledstvo ili osiguranja. To sve može biti povezano i sa partnerom ili kroz njega. Neki od vas se mogu odlučiti i za veće pozajmice ili podizanje kredita. Pomoć kroz druge ljude.

LJUBAV – Ovo je period kada ćete mnogo bolje upravljati sa svojom prošlošću a samim tim i psihom. Prevazićićete neke stare strahove i suočiti se sa njima. U tome vam mogu pomoći stari prijatelji koji vas najbolje poznaju. Kada je ljubav u pitanju, ako ne planirate proširenje potomstva, ovo je period kada ćete naići na probleme i prepreke u vidu suparništva i ljubomore. Zbog toga, poradite na svom seksualnom životu.  Slobodne Vodolije, bićete privlačni suprotnom polu i lakše ćete se upuštati u razne šeme i šemice nego obično. I vama je, s vremena na vreme, potreban neko s kim ćete zadovoljiti svoje osnovne potrebe. Ljubav i emocije su trenutno negde po strani i za sada ćete ih kontrolisati. Ako već imate jdan brak iza sebe, krajem godine se stvara mogućnost za susret sa novim bračnim partnerom.

ZDRAVLJE – Solidno je i pod kontrolom.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.