VAGA: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Jupiter u Vagi donosi vam dozu zaštite i prosperiteta kada je u posao u pitanju. Svi žele da sarađuju sa pozitivnim ljudima punim ideja, tako da ćete biti dobrodošli u svakom okruženju. Ovo je idealna godina i kada bi trebalo da razmišljate o započinjanju privatnog posla, godina kada možete pronaći odgovarajuće zaposlenje ili svoj posao pronaći u inostranstvu. Biće vam jako važno poznavanje stranog jezika kako biste stekli još bolje poslovne pozicije. U isto vreme, nemojte se obazirati na priče “ rekla – kazala” u poslovnom okruženju i u kontaktu sa kolegama, jer će tu uvek biti svakakvih dešavanja i ogovaranja. Budite humani. Pojačana kreativnost.

NOVAC – Neki od vas dobitke mogu ostavariti kroz suđenja. U principu, situacija će biti povoljna po vas, ali ćete dosta trošiti na sebe i svoja zadovoljstva. Ukoliko se odlučujete na podizanje kredita, gledajte da ne prenagljujete sa odlukama i da se ipak odlučite na neki dugoročan period otplate. Nekima od vas se sreća smeši i preko nasledstva, ali to više u drugoj polovini ove godine.

LJUBAV – Tokom cele godine ćete se truditi da povratite stabilnost u vašoj zajednici i vratite partnera u okrilje svog doma, kako fizički tako i duhovno. Napokon ćete u tome uspeti od polovine 2017. Godine. Ako ste do sada živeli razdvojeno od partnera, očekuje vas obnavljanje zajednice. Ukoliko ste sa partnerom u nekom nedifinisanom odnosu sve se da iskristalisati u narednih godinu dana. Čak i ako ste planirali da se razvedete, razne situacije vas mogu navesti na odlaganje takve odluke. Vage koje su verene, zbog viših prilika, brak mogu sklopiti u drugoj polovini goidne. Slobodne Vage, pred vama je veoma zanimljiv emotivni period koji vam donosi višestruka ljubavna dešavanja. U svakom slučaju bićete veoma popularni kod suprotnog pola ali tek posle nekog broja pokušaja, ostvarićete vezu o kakvoj ste sanjali.

ZDRAVLJE– Trebalo bi da izbegavate prejedanje slatkišima usled stresnih sitaucija. Obratite pažnju na to. Pojačani problemi vezani za organe za varenje. Sve zdrastvene tegobe uspešno ćete regulisati.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.