STRELAC: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Sve do jeseni za vas su otvorene sve mogućnosti vezane za posao. Jupiter u 10. Polju donosi vam uspeh u poslu kojim se bavite, širenje posla ili bolje poslovne pozicije. Imaćete mogućnost, ako se nezaposleni, da pronađete odgovarajući posao. Jedino što vas sputava ste vi sami. Kao da malo verujete u sebe i svoje sposobnosti. Zbog toga je potrebno da naterate sebe, bez obzira koliko vam je teško, da se više angažujete i pokrenete. Baš zbog toga, često ćete biti nesigurni u donošenju odluka, te je potrebno da se sa nekim konsultujete. Ako to nije partner ili prijatelj, potražite pravnu ili stručnu pomoć.

NOVAC – Ono što ste trebali da naučite u prethodnom periodu sada je potrebno da počnete da primenjujete, a to je  – štednja i odricanje. Snovi se ne mogu ostvariti preko noći, poput glavne premije u igrama na sreću. Za njih je potrebno da napravite dugogodišnji plan i da ga se držite. Samo tako, novčanu situaciju držaćete pod kontrolom.

LJUBAV – Ovo je godina koja vam donosi stabilizaciju u braku i to dolazi najpre kroz prisnije kontakte sa partnerovom porodicom koja će vam pomoći da rešite neka životna pitanja. Zapamtite, preko njih vas očekuje podrška a moguće i dobici. Emotivno, i dalje ćete biti željni uzbuđenja i nečeg drugačijeg, te ćete pristajati na nešto što inače ne bi. Želećete da posetite drugačije destinacije kad je odmor u pitanju, da odete na piće u kafić u kojem niste bili, da se odjednom posvetite hobiju ili sportu koji vas do sada nije zanimao. Slobodni Strelčevi, umete da se istaknete u svom okruženju. Najpre možete da očekujete flert , vezu ili kontakt sa uticajnom i verovatno, situiranom osobom, koja će vam jedno vreme jasno stavljati do znanja da ne želi da se zaljubi u vas i da je to sa vama samo nešto prolazno.

ZDRAVLJE – Ako zanemarite mogući problem sa alergijom, solidno je.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.