ŠKORPIJA : GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Ne očekuju vas veće poslovne oscilacije. I dalje ćete biti istog raspoloženja i sumnjičavi u sve što se dešava oko vas. Najbolje je da se pritajite i sačekate vaših 5 minuta koji dolaze krajem godine. Izbegavajte ogovaranja, spletke i afere na poslu jer ćete biti skloni preuveličavanju svega, a sve negativne oscilacije smatraćete napadom na svoju ličnost. Ukoliko se bavite humanitarnim radom ovo je pravo vreme za vas u kojem možete prosperirati. Uspeh vas očekuje u hotelijerstvu, zdravstvu, saradnji sa delekim zemljama i potpuno drugačijim kulturama.

NOVAC – Uzdajte se na promenljivu finansijsku situaciju. Ako želite ipak da mirno spavate, najbolje bi bilo da tajno štedite ali da o tom novcu ne govorite nikome.  Neki od vas zaradu mogu ostvariti na nelegalan način i tajnim kanalima. Naplata  zdrastvenog osiguranja. Podrška preko kumova.

LJUBAV – Pazite šta radite jer vrlo lako možete narušiti vaš brak. Pitanje je dana kada se to može desiti, ali ako nastavite tim tajnim ljubavnim vezama i susretima, samo ćete zapečatiti sve ono što odavno između partnera i vas ne valja. Ukratko, Jupiter u 12 polju donosi vam aktiviranje tajne i paralelne ljubavne veze. Begom od odgovornosti samo ćete ugroziti ono što trenutno imate. Slobodne Škorpije, vrlo lako vam se može dopasti zauzeta osoba, ali to za vas nije ništa novo. Novo će biti, da je ta osoba veći “lopov” od vas i da vas lako može prevariti. Izazov prihvatate, zar ne?!

ZDRAVLJE – Pred vama je godina koja vam donosi zdrastvene tegobe. Imunitet je oslabljen i skloni ste raznim infekcijama, virusima, alergijama. Najviše štete će imati vaša pluća, tako da bi trebalo da više vremena provodite na otvorenom, na čistom vazduhu.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.