RIBE: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Nemate volju pri radu i to vaši poslodavci primećuju, te ne bi bilo loše da makar ono što je vaš deo obaveza završite kako valja. Saturn u 10 polju donosi vam neprestanu kritiku i nezadovoljstvo šefa te bi trebalo da budete oprezni jer više niste povlašećena vrsta. Izvesnu dozu sigurnosti ostvarujete kroz poslovnu saradnju sa još jednom osobom. Tako vam je lakše, jer donekle možete svaliti krivicu na drugoga. Fali vam samopouzdanja, optimizma i volje. Preumorni ste, bolešljikavi a u poslednje vreme “alergični” na gužve, priče, druge ljude. Prijaće vam rad u samoći.

NOVAC – Kada su finansije u pitanju potrebna je velika doza opreznosti. Spremni ste na rizik, a ne znate da se velika zarada ne ostvaruje preko noći. Oprez! Oprez! Oprez! Čuvajte se lopova, prevaranata, pregledajte važna dokumenta pre nego što ih potpišete, saznajte istorijat ili deklaraciju proizvoda koji kupujete jer vas drugi ljudi vrlo lako mogu prevariti. Krajem godine, možete doći do veće sume novca ili nasledstva.

LJUBAV – Ovo je za vas godina koja vam donosi emotivnu stabilnost. Svesni ste koliko vam partner znači i koliko vam pomaže da prebrodite i najružnije dane. Takođe, ovo je godina u kojoj vas očekuje prosperitet preko partnera te je bolje da podržite njegove planove jer će njemu sve ići od ruke za razliku od vas. Ukoliko ste u nevenčanoj zajednici ili u dugoj ljubavnoj vezi, ovo je godina u kojoj možete krunisati vašu ljubav. Od jeseni već možete planirati potomstvo. Slobodne Ribe, plašite se da ne ostarite sami i to je ono što vas pokreće i otvara ka novim vezama i suprotnom polu. Spremni ste za zajednički život, na kompromise i ustupke, pa ćete lako započeti vezu koja ima mogućnost da se pretvori u nešto više. Emotivna stabilnost.

ZDRAVLJE – Kada je zdravlje u pitanju, ono će i dalje biti promenljivo. Neki od vas mogu imati problema sa hormonima, štitnom žlezdom ili prekomernom težinom.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.