RAK: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Možete da odahnete jer polako prolazi period problema između šefa i kolega u koji ste spontano umešani. No, Saturn će se i dalje, tokom većeg dela 2017 godine, nalaziti u vašem 6. Polju što vam donosi kontriranje, odbijanje i sabotažu kolega. Jednostavno, na njih nemojte računati i uzdajte se samo u sebe i neće biti većih problema. Nazire se kraj jednog lošeg perioda, ali morate biti još malo strpljivi i poraditi na sebi i svom usavršavanju. Trebalo bi da iskoristite Jupitera u vašem 5. Polju koji vam donosi mogućnost poslovne aktivacije sa nekim hobijem kojem ste skloni ili upisivanju na kurs, večernju školu i slično kojim ćete doprineti vašem poboljšanju u više sfera.

NOVAC – Kada je novac u pitanju vi ste veoma štedljivi i proračunati, ali vaš partner nije. On može upasti u sve veće finansijske nevolje i to je ono što vas brine. Novac vam dolazi preko drage osobe a možete imati i sreće na igrama za sreću.

LJUBAV – Željni ste pažnje, ljubavi i razumevanja i ako to ne dobijate od partnera, vrlo lako možete pasti pod uticaj osobe koja će vam se udvarati. Time, vrlo lako možete destabilizovati vaš brak i odnos. Svaka bračna zajednica ima svoje uspone i padove, svoje dobre i loše periode, pa tako i vi. Nailzaite na iskušenje koje možete prebroditi samo ukoliko ste spremni za odricanje i preuzimanje odgovornosti. Ako ste roditelj, očekuje vas period u kojem ćete biti ponosni na svoje dete. Moguće je proširenje porodice. Slobodni Rakovi, ovo je period koji vam donosi novu ljubav. Bitno je da izađete iz vaše kuće i da se što više družite, šetate, organizujete susrete sa prijateljima i drugim bliskim ljudima i pre ili kasnije, ljubav će se desiti…A to će biti ljubav za ceo život, pod uslovom da budete strpljivi i da ništa ne potencirate. Pustite da vreme samo pokaže koliko kome značite.

ZDRAVLJE – Potrebno je da se malo više sportski angažujete.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.