OVAN : GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017 (FOTO)

 

POSAO – Ono što je karakeristično za 2017 godinu je moguće poslovno partnerstvo koje je pred vama. S jedne strane ste svesni da bi samo saradnja i zajedničko ulaganje i pokretanje posla sa poslovnim partnerom bilo dobitna kombinacija, a sa druge biste želeli da zadržite svoju nezavisnost kako biste imali odrešene ruke da prekinete tu saradnju ako vam nešto zasmeta. Ako neprestano budete vagali šta je bolje za vas, dopustićete da vreme proleti u niučemu.

FINANSIJE – Veće dobitke možete očekivati preko partnera, mada neki od vas neće iz principa želeti ništa da prisvoje za sebe od tog kolača.

LJUBAV – Jupiter u 7. Natalnom polju donosi vam stabilizaciju na polju partnerstva. Zbog svega toga možete odložiti vašu potajnu želju za samostalnim životom. Ako ste do sada imali težih problema u vezi, sigurno ćete dati još jednu priliku vašem braku.

Osobe koje su u vezama, želeće da uđu u brak i zasnuju sopstvenu porodicu, ali neki od vas neće uspeti (iz ovih ili onih razloga) da realizuju svečanost venčanja. Neki će se odlučivati na vanbračnu zajednicu iz nesigurnosti da li je to ono pravo.

 Slobodni Ovnovi, takođe će dosta više vremena posvećivati suprotnom polu, sve u cilju da se i oni smire i uplove u bračnu luku. Stoga, pravićete više kompromisa i bićete popustljiviji prema suprotnom polu a samim tim ćete povećavati šansu da pronađete nekog novog i da to bude ono pravo.

ZDRAVLJE – Trebalo bi da pijete više tečnosti. Mogući su problemi sa zubima jer već duže vreme odlažete odlazak zubaru. Bolovi u listovima nogu.

 

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.