Nedeljni horoskop od 27.7.2015. – 3.8.2015. (FOTO)

ovan

OVAN
POSAO ­ Pod hitno vam je potrebno da osmislite nešto novo, drugačije, jer vama ne prija monotonija.
Treba da razmislite da upišete kakav kurs koji će vam pomoći u poslu, a to može biti i kurs stranih jezika.
NOVAC ­ Finansije su vam stabilne. Draga osoba će vam vratiti dug.
LJUBAV ­ Ako u ovom trenutku želite da promenite partnera treba da znate da nećete uspeti u
tome. Bolje je da poradite na sebi i promenite svoj način razmišljanja. Slobodni Ovnovi, udvara vam se nekoliko osoba preko društvenih mreža ili telefona, ali kada krenete s ciljem da nekog zavedete ne nailazite na nikog zanimljivog.
ZDRAVLJE ­ Posetite zubara.

 

bik

BIK
POSAO ­ Menjate mišljenje kako vetar dune i kako vesti dolaze do vas. Nestalni ste…ali ako želite da zadržite poslovne saradnike morate biti više prinicipijalni i držati se datih obećanja. Poštujte svoje klijente i oni će vas poštovati, jer ime i uspeh se ne gradi preko noći.
NOVAC ­ Finansije su vam poprilično stabilne, iako sada imate vanredne troškove.
LJUBAV ­ Partner je dosta konzervativan a u isto vreme je svestan da mora da se menja ili da uvede neke promene u svoj život a to ga plaši. Budite mu oslonac. Slobodni Bikovi, jedna osoba vam može predložiti zajedničko putovanje ili čak da odete zajedno na letovanje.
ZDRAVLJE ­ Upala mišića ili problemi sa kostima.

 

blizanci

BLIZANCI
POSAO ­ Ne možete baš uvek da ispratite svaki korak vašeg kolege sa posla, ali ne bi bilo loše da ga ovih dana malo više kontrolišete kako ne bi pravio greške i time vas unazadio. Neki posao moraćete ponovo da radite.

LJUBAV ­ Partner ima planove vezane za mesto stanovanja i dom. Ne bi to trebalo da vam smeta, jer je to jasan pokazatelj da mu je stalo do vas. Mogući gosti u domu. Slobodni Blizanci, ni sami ne znate šta i koga želite. Svakom pronalazite mane, mada budite pošteni i priznajte, da se jedna osoba malo više izdvaja od drugih. Predložite joj da se vidite.
NOVAC ­ Krajem sedmice stiže vam nekoliko dobitaka.
ZDRAVLJE ­ Malaksali ste jer ste se prethodnih dana isforsirali.

rak

RAK
POSAO ­ Poboljšavaju se odnosi sa klijentima i ljudima sa kojima radite, ali i dalje morate biti pažljivi i ne poveravati se svakome. Uspešna nedelja za sređivanje dokumentacije i obavljanje važnih razgovora. Mogućnost kraćeg putovanja.
NOVAC ­ Očekuju vas dva manja dobitka, ali to ne zadovoljava vaše potrebe.
LJUBAV ­ Ako želite da zadržite partnera kraj sebe, potrebno je da malo više povedete računa o svom izgledu. Nemojte štedeti na sebi. Slobodni Rakovi, kako dani budu prolazili imaćete sve više i više uspeha kod suprotnog pola. Moguće da će vas u tajnosti kontaktirati bivši partner. Slobodne Račice, stariji muškarac se zaljubljuje u vas.
ZDRAVLJE ­ Bavite se sportom.

lav

LAV
POSAO ­ Samo uz pomoć proverenih saradnika iz inostranstva ili uz pomoć kolega koje su fakultetski obrazovane i imaju dovoljna znanja da iznesu posao uspevate da ostvarite zapažene rezultate. Vraća vam se sigurnost i samopouzdanje.
NOVAC ­ Stiže vam nekoliko naknadnih dobitaka.
LJUBAV ­ Pomozite partneru da ostvari svoje ideje vezane za dom. Njemu je potrebno vaše odobrenje i odrešene ruke kako bi sve realizovao, ako mu to ne pružite očekujte svađu u kući. Druženje sa zajedničkim prijateljima prija oboma. Slobodni Lavovi, ne kvarite tuđu sreću kako biste započeli svoju. Što više izlazite i družite se jer vas očekuje nekoliko zanimljivih susreta.
ZDRAVLJE ­ Dobro je.

devica

DEVICA
POSAO ­ Sa šefom ili autoritetom pravite tajne planove i vodite razgovore u četiri oka. Moguće
poznanstvo i razgovor sa osobom koja vam je na neki način rival na poslu kojim se bavite. Budite mudri i izvucite maksimum iz postojeće situacije.

LJUBAV ­ Previše ste fokusirani na posao zbog čega ne primećujete voljenu osobu sa kojom trenutno nemate puno dodirnih tačaka. Ako želite da poradite na vašoj vezi ponudite voljenoj osobi masažu kada se vrati kući s posla, uz kakvo pićence i tihu, opuštajuću muziku. Slobodne Device, ne umete da se istaknete u društvu i zbog toga vas draga osoba uopšte ne primećuje.

NOVAC ­ Finansijska situacija nije najpovoljnija, ali nekeko uspevate da izađete na kraj sa silnim troškovima.
LJUBAV ­ Previše ste fokusirani na posao zbog čega ne primećujete voljenu osobu sa kojom
ZDRAVLJE ­ Posetite lekara.

vaga

VAGA
POSAO ­ Pohvalno je ako ste u prethodnom periodu radili na sebi i usavršavali se, ali ako ste
propustili da ovaj period prođe u čistom maštanju, onda i treba da budete ljuti sami na sebe. Kontrolišite se i održite reč koju dajete.
NOVAC ­ U poslednje vreme smatrate da je isplativa kupovina na rasprodajama ili sniženjima.
LJUBAV ­ Ako ste u braku, vreme je da se više posvetite obavezama u domu i prema porodici. To će se posebno dopasti vašem partneru. Slobodne Vage, jedno prijateljstvo može prerasti u nešto više ako to sami sebi dozvolite i ako prestanete da mislite o bivšoj ljubavi.
ZDRAVLJE ­ Popravlja se.

skorpija

ŠKORPIJA
POSAO ­ Gledajte da sačuvate sva važna prijateljstva sklopljenja ovih dana jer od njih možete imati samo koristi. U međuvremenu prestanite da budete ljuti na sebe i svoje postupke jer od toga nemate nikakve koristi. Ljudima sa kojima radite i dalje ne verujte.

LJUBAV ­ Partner je ljubomoran i verovatno kontroliše svaki vaš pokret. Ujedno, ljubomora koju oseća ga još više nagoni da se trudi oko vas jer zbog nje, postaje svesniji koliko zapravo vredite.
Slobodne Škorpije, imate nekoliko razrađenih varijanti, a sve u svemu, ne dešava vam se ništa specijalno.
NOVAC ­ Tek krajem sedmice polako će početi da vam se popravljaju finansije.
ZDRAVLJE ­ Izbegavajte testenine i peciva.

 

strelac

STRELAC
POSAO ­ Posao je trenutno u blagom zastoju što zbog godišnjih odmora, te zbog toga što
vam je potrebna podrška, tj. sponzor koji će finansirati vaše ideje. Uticajna osoba iz daleka želi da vas sasluša i pruža vam priliku.
NOVAC ­ Stiže očekivani novac. Finansije se popravljaju.
LJUBAV ­ Partner dosta vremena provodi van kuće, u društvu poznanika, prijatelja i rođaka.
Mogućnost planiranja zajedničkog putovanja. Prijatni trenuci uz voljenu osobu. Slobodni Strelčevi, posle ružnog iskustva sa dragom osobom situacija se polako popravlja, a vama se ponovo vraća nada da ljubav postoji.
ZDRAVLJE ­ Nije loše.

jarac

JARAC
POSAO ­ Nekad je dobro vratiti se na staro, pogotovu ako je to do sada pokazalo dobre rezultate. Obnovite kontakte sa starim kolegama i ljudima sa kojima ste nekad sarađivali…Ubacite etno i starinske motive u posao kojim se bavite.
NOVAC ­ Ovo je dvojak period ­ novac vam i dolazi i odlazi. Situacija promenljiva.
LJUBAV ­ Partner vam može zameriti što ne obraćate toliko pažnje na njegovu porodicu kojoj je potrebna pomoć. Samo dogovorom možete rešiti tekuće obaveze i sve dovesti na svoje mesto. Slobdoni Jarčevi, moguć je susret sa bivšim partnerom na radnom mestu (vašem ili njegovom). Imate mogućnost ili da obnovite vašu vezu ili da posle razgovora postanete dobri prijatelji.
ZDRAVLJE ­ Solidno je.

vodolija

VODOLIJA
POSAO ­ Neprestano imate utisak da se drugima dešava nešto zanimljivo i uzbudljivo a vama ništa naročito. Ako želite da pospešite svoje poslovanje potrebno je da razmislite o internet sajtu ili nekom drugom vidu reklamiranja preko društvenih mreža.

LJUBAV ­ Partner ostvaruje uspeh i vi možete biti ponosni na njega, što može još više poboljšati vašu vezu. Ukoliko planirate odmor, sada je pravo vreme da se dogovorite o svemu. Slobodne Vodolije, stav i držanje koje vas krasi ovih dana deluje veoma primamljivo na suprotan pol. Očekuje vas nekoliko ljubanih ponuda, a moguć je početak veze sa osobom mlađom od vas.
NOVAC ­ Finansije vam se popravljaju i trenutno je situacija stabilna. Gledajte da jedan deo
novca sakrijete od samih sebe.
ZDRAVLJE ­ Dobro je.

ribe

RIBE
POSAO ­ Nemojte dozvoliti da život prođe pored vas a da vi i ne pokušate da uživate u njemu.
Ovih dana imaćete veća poslovna zaduženja a moguća je i saradnja sa veoma uticajnim osoboma. Mogućnost nekakve kontrole na poslu.
NOVAC ­ Krajem sedmice finansije se blago popravljaju. Imate velike troškove.
LJUBAV ­ Situacija je takva, kakva je i trenutno je ne možete bitno promeniti, ali je možete olakšati uz šale i dosetke sa dragim ljudima iz porodice, kao i uz druženje sa mlađim osobama. Slobodne Ribe,žudite za pravom i iskrenom ljubavlju i čekate da vam se nešto tako i dogodi. Dosadile su vam površne i kratkotrajne veze.
ZDRAVLJE ­ Nije loše.

 

Autor: Ana Raković Astrolog

Izvor: astroregulus.com