NEDELJNI HOROSKOP od 24.8 do 31.8.2015. (FOTO)

ovan

OVAN

POSAO ­ Uspešno ćete rešiti poslovni problem preko ženske osobe. Na poslu vas
očekuju kontakti sa jednom osobom koja ima jake poslovne veze. Ukoliko niste zaposleni, ovo je period kada možete započeti odgovarajući posao.
NOVAC ­ Očekuju vas dobici, ali i veći troškovi.
LJUBAV ­ Sa partnerom ćete provoditi više vremena nego obično. Moguće je da vas spajaju i neke dodatne obaveze koje završavate ovih dana. Slobodni Ovnovi, Venera se i dalje nalazi u vašem 6. polju, što ukazuje da ste simpatični osobi sa posla. Ona je uporna, pa je uskoro moguć i susret.
ZDRAVLJE ­ Vreme je za redovne kontrole.

bik
BIK
POSAO ­ Potrebno je da u ovom periodu radite ono što volite, jer samo tako ćete imati uspeha. Iskoristite svoju kreativnost i maštovitost.
NOVAC ­ Finansije će vam se popraviti tek naredne nedelje.
LJUBAV ­ Žudite za ljubavlju! Da budete maženi i paženi. A ako budete primetili da vam to nedostaje, borićete se da ponovo osvojite naklonost partnera. Problem sa decom uspešno rešavate. Slobodni Bikovi, uradili biste sve za dragu osobu. Preuzmite stvar u svoje ruke.
ZDRAVLJE ­ Prijao bi vam neki vid rekreacije a još bolje, aktivno bavljenje sportom.

blizanci

BLIZANCI
POSAO ­ Pred vama je još jedna sedmica u kojoj je potrebno da završite sve započete poslove koji će vam kasnije olakšati vreme koje provodite na poslu. Dajte sve od sebe, a posle ćete biti mirni.
NOVAC ­ Veći dobici su mogući naredne nedelje.
LJUBAV ­ Sa partnerom pravite planove o poslu i svakodnevnim problemima.
Imate njegovu podršku u svemu što radite. Mogući su uskoro gosti u domu. Slobodni Blizanci,
pozovite dragu osobu kod sebe u goste. Recite joj da vam je potreban njen stručan savet.
ZDRAVLJE ­ Mogući su prolazni želudačni problemi.

rak

RAK
POSAO ­ Očekuje vas dobra saradnja sa mlađim osobama. Poslušajte savete ili predloge koje dobijate. Uspeh u privatnom poslu.
NOVAC ­ Mogući su manji finansijski problemi početkom sedmice.
LJUBAV ­ Partner vam prenosi deo odgovornosti, što vama nikako ne odgovara.
Uspešno rešavate jedan problem u domaćinstvu. Slobodni Rakovi, ukoliko se uskoro ne vidite sa dragom osobom, onda ćete biti veoma nervozni i svadljivi.
ZDRAVLJE ­ Sredinom sedmice bićete raspoloženiji i odmorniji.

lav

LAV
POSAO ­ Jurnućete svim silama da obavljate pregršt poslova jer osećate miris novca u vazduhu. Ipak, ne uzdajte se puno u pomoć kolega i saradnika, jer oni neće da vam pomognu iz čiste pakosti i ljubomore.
NOVAC ­ Očekuju vas manji dobici.
LJUBAV ­ Ovo je solidan period, ali posao je sada u prvom planu. Ipak, krajem ove i početkom naredne nedelje pronaćićete mesta i za užitak sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi,očekuje vas strasna avantura.
ZDRAVLJE ­ Ako se promenili ishranu, ne očekujte da vaša “zdrava kura” počne da deluje preko noći.

devica

DEVICA
POSAO ­ Delujete pomalo neodlučni. Biće vam potrebna podrška bliske osobe kako bi istrajali u svojim poslovnim namerama. Maštoviti ste i kreativni. Iskoristite to.
NOVAC ­ Naredne sedmice očekuje vas malo više novca.
LJUBAV ­ Kada nekog stvarno volite, onda ćete želeti da toj osobi pružite sve. Ne smete biti štedljivi ­ kako u materijalnom tako i u emotivnom smislu. Slobodne Device, možete očekivati tajni ljubavni susret.
ZDRAVLJE ­ Dobro je.

vaga

VAGA
POSAO ­ Merkur na Ascendentu donosi vam veću komunikaciju, uspeh u pregovorima i mogućnost kraćeg poslovnog putovanja. Prijatelju je potrebna vaša pomoć.
NOVAC ­ Očekuju vas veći troškovi.
LJUBAV ­ Partner i vi ćete se narednih dana više družiti sa zajedničkim prijateljima, a uskoro možete biti pozvani i na veće slavlje na kojem ćete se osećati fantastično. Obavezno izađite u provod. Slobodne Vage, draga osoba vam može izjaviti ljubav. Očekujte poziv ili poruku.
ZDRAVLJE ­ Solidno je.

skorpija

ŠKORPIJA
POSAO ­ Ponekad biste voleli da budete veći šef od vašeg šefa. Ne zadovoljavate se podređenim položajem. Dobijate komplimente i mogućnost napredovanja.
NOVAC ­ Očekuju vas dobici.
LJUBAV ­ Smeši vam se mnogo lepši ljubavni period nego proteklih dana jer ćete ovog puta imati priliku da više vremena provodite sa voljenom osobom. Moguće je i javno pojavljivanje ili zajednički izlazak na kojem ćete oboje biti primećeni. Slobodne Škorpije, možete očekivati udvaranje od strane uticajne osobe.
ZDRAVLJE ­ Uspešno rešavate problem.

strelac

STRELAC
POSAO ­ Imate sjajne poslovne mogućnosti, ali dosta vas, u konačnoj odluci, koči vaša porodica. Moraćete da birate ­ ili ­ ili.
NOVAC ­ Manji dobitak početkom sedmice.
LJUBAV ­ U šta se god upustite vi preterujete. Kod vas nema ništa između. Imate partnerovu pomoć kada je posao u pitanju. Slobodni Strelčevi, osoba iz daleka želi nešto konkretno. Moguć je skori susret.
ZDRAVLJE ­ Prijala bi vam relaksacija stopala.

jarac

JARAC
POSAO ­ Imate veliku podršku jednog bračnog para u poslu kojim se bavite. Sarađujte sa stručnim ljudima i to fakultetski obrazovanim jer ćete preko njih ostvariti napredak.
NOVAC ­ Dobici.
LJUBAV ­ Sve se vraća i sve se plaća. Partnerovo trenutno ponašanje ste vi prouzrokovali, a sada od vas zavisi kako ćete dalje. Slobodni Jarčevi, možete započeti strasnu ljubavnu vezu sa osobom druge vere ili sa nekim zbog koga ćete se naći u nezavidnoj situaciji, pa čak i skandalu.
ZDRAVLJE ­ Popravlja se.

vodolija

VODOLIJA
POSAO ­ Razbudićete se tek polovinom sedmice. Sve do tada vaš posao i vi bićete u drugom planu i bezizražajni. Potreban vam je partner koji će vas poslovni stimulisati.
NOVAC ­ Moguć je manji dobitak preko partnera.
LJUBAV ­ Očekuje vas strastven ljubavni period u kojem će partner dominirati sa svojim željama i zahtevima. Predložite nešto novo. To će prijati i drugoj strani. Slobodne Vodolije,
možete imati otvoreno udvaranje po pitanju seksualne avanture.
ZDRAVLJE ­ Solidno je.

ribe

RIBE
POSAO ­ Uskoro ćete imati priliku za poslovnu saradnju i napredak, ali malo vas će pristati na to. Time ćete dosta izgubiti, iako trenutno mislite drugačije.
NOVAC ­ Očekuju vas dobici.
LJUBAV ­ Partner će dosta vremena provoditi sa svojom porodicom a vi to ne možete i ne želite da sprečite. Bićete malo usamljeniji u narednom periodu. Slobodne Ribe, imate mogućnost da upoznate srodnu dušu i partnera na duže staze, ali potrebno je da počnete da
vrednujete suprotan pol drugačije nego do sada.
ZDRAVLJE ­ Bez većih promena.

 

Autor: Ana Raković
astroregulus.com