Nedeljni horoskop 3.8.2015. – 10.8.2015.(FOTO)

ovan

OVAN

POSAO – Nekoliko planeta u vašem 6 polju ukazuje na poslovna dešavanja i nove poslovne mogućnosti. Uspešno okončanje započetih poslova. Možete započeti novu poslovnu saradnju ili dobiti nove kolege.
NOVAC – Prate vas srećne finansijske okolnosti, ali i pored toga, ne uspevate da regulišete stari dug.
LJUBAV – Partneru prepustite inicijativu jer ste u ovom periodu nesigurni i sputani. Potrudite se da više vremena provodite na bazenu, jezeru ili makar kraj neke fontane. Slobodni Ovnovi, za sada se sve završava na pogledima, ali ako želite da se desi nešto više, preuzmite inicijativu.
ZDRAVLJE – Prijalo bi vam bavljenje sportom. Plivanje je idealno.

bik
BIK
POSAO – Ovo je period koji možete iskoristiti za javno promovisanje, sklapanje i učvršćivanje veza sa uticajnim ljudima, a neki Bikovi mogu sebi priuštiti i dodatni odmor.
NOVAC – Očekuju vas dobici. Igrajte ige na sreću.
LJUBAV – 4 planete u vašem 5. polju ukazuje da će vam u ovom periodu biti važni ljubav, partner i deca. Očekuju vas prijatni trenuci a moguć je jedan veoma prijatan susret na javnom mestu. Možete dobiti poziv za slavlje. Problem u domu uspešno rešavate. Slobodni Bikovi, očekuje vas sudbonosan susret.
ZDRAVLJE – Popravlja se.

blizanci
BLIZANCI
POSAO – Ovo je sjajan period za planiranje privatnog posla. Naravno, nećete uspeti sve da realizujete jer vodite “mrtvu trku” sa vremenom, ali je bitno da nešto započnete i pokrenete.
NOVAC – Očekuju vas dobici. Uspeh u kupo-prodajnim aktivnostima, pogotovu po pitanju nekretnine.
LJUBAV – Trebalo bi da se opustite i uživate bez obzira da li je partner trenutno pored vas ili ne. On vam je privržen iako su između vas trenutno kilometri. Slobodni Blizanci, možete upoznati veoma značajnu osobu koja će obeležiti vaš život. I samo da znate, ta veza može biti veoma uzbudljiva i veoma komplikovana.
ZDRAVLJE – Dobro je.

rak
RAK
POSAO – 4 planete u vašem polju komunikacije, prevoza i marketinga ukazuje da ćete biti aktivni na tom polju. Jačajte saradnju sa mlađim osobama i poslušajte njihove ideje.
NOVAC – Mars u 2. polju donosi vam više troškova no inače.
LJUBAV – Trebalo bi da više iskazujete svoja osećanja bez obzira što smatrate da partner zna šta vi osećate. Napišite ljubavnu poruku ili stih. Slobodni Rakovi, jedna osoba će obnoviti kontakt sa vama i predložiti vam da se uskoro vidite.
ZDRAVLJE – Vodite zdraviji način života inače možete narušiti svoje zdrastveno stanje.

lav
LAV
POSAO – Mars se približava vašem znaku i neki od vas će uskoro osetiti njegovu energiju – bićete borbeniji, uporniji i navalentniji nego inače. Biće teško postići kompromis sa vama.
NOVAC – 3 planete u vašem 2. polju donosi vam dobitke, tačnije više njih.
LJUBAV – Sa partnerom ćete imati dobru komunikaciju a sigurno ćete zajedno napraviti i neke finansijske planove. Ipak, pazite da vaša ljutnja i nezgodan temperament ne pokvari odnose u porodici. Slobodni Lavovi, može vas kontaktirati osoba koju znate duže vremena, ali uskoro ćete shvatiti da je zaljubljenost odavno prošla.
ZDRAVLJE – Moguća je glavobolja, udarci, padovi. Izbegavajte masnu hranu.

devica
DEVICA
POSAO – Neki od vas mogu očekivati veoma zanimljivu poslovnu ponudu koja je na neki način vezana za inostranstvo. Vreme je da sredite dokumentaciju i sakupite sve potrebne papire i overite ih.
NOVAC – Mogući su dobici.
LJUBAV – Ponekad je potrebno da sakrijete od porodice da ste i vi živa duša koja ume da se provodi, odmora i uživa. Ako to ne uradite, pretrpećete kritiku. Poradite na svom izgledu. Slobodne Device, očekuju vas tajni kontakti sa dragom osobom a moguć je i tajni ljubavni susret.
ZDRAVLJE – Više se odmarajte.

vaga

VAGA
POSAO – Prijatelji će odigrati veliku ulogu narednih dana. Preko njih možete ostvariti kontakt sa jednom uticajnom osobom.
NOVAC – Očekuje vas dobitak preko prijatelja ili će prijatelji preuzeti na sebe plaćanje računa.
LJUBAV – Gde se vi nalazite tu se nalazi i ljubav. Ne brinite, partner uvek zna kako može da vas kontaktira i pronađe. Dobijate poziv od prijatelja. Slobodne Vage, uskoro se možete nadati susretu sa dragom osobom. Ipak, gledajte da ne obavezujete drugu stranu sa obavezama i redovnim javljanjem.
ZDRAVLJE – Popravlja se.

 

skorpija
ŠKORPIJA
POSAO – Najviše će vam se isplatiti stari poslovi koje ovih dana možete uspešno završiti. Uskoro vas očekuje puno obaveza i noviteta kroz poslodavca, tj. šefa.
NOVAC – Mogući su manji dobici, ali za one veće, potrebno je vreme.
LJUBAV – Dok vi razmišljate o poslu, karijeri i većem uticaju u okruženju, partner je srećan jer je već sve to dostigao. Budite i vi zadovoljni zbog njega. Slobodne Škorpije, srešćete osobu sa kojom ste nekad kontaktirali ili bili u vezi.
ZDRAVLJE – Stabilno je.

strelac
STRELAC
POSAO – Inostranstvo, stranci, špedicije, video produkcija, televizija, ambasade, hipodrom, Mađarska…to je sve ono što vam ide od ruke i u čemu možete ostvariti zapažene poslovne rezultate.
NOVAC – Dobici preko inostranstva.
LJUBAV – Sa partnerom možete realizovati putovanje u inostranstvo. Druga varijanta je da ćete narednih dana kontaktirati sa osobama koje žive u inostranstvu. Strelčevi, ovo je period kada se velike ljubavi mogu završiti ali i kada možete upoznati nekog novog, najverovatnije iz inostranstva.
ZDRAVLJE – Dobro je.

jarac
JARAC
POSAO – Imate veliku pomoć i podršku uticajne osobe, još samo fali da je prihvatite. Neki od vas to neće učiniti zbog dostojanstva i časti.
NOVAC – Izmirite stara dugovanja i pokušajte da ne pravite nova zaduženja.
LJUBAV – Pred vama je period u kojem će vam biti jako važan seksualan život, ali teško da ćete uspeti da u njemu uživate kao pre. Kontrolišete svoja osećanja što nije dobro. Slobodni Jarčevi, postali ste mudri i iskusni, te više ne postoji način da vas suprotan pol osvoji tako lako. Srce vam je kao kamen.
ZDRAVLJE – Moguće su ginekološke smetnje i problemi. Zaštite svoju kožu.

vodolija
VODOLIJA
POSAO – Ovo je period kada ćete dosta razmišljati o drugim ljudima i kada ćete se truditi da im se što više dopadnete, a to nije karakteristično vama. Uspeh u sudskim procesima. Moguća poslovna saradnja.
NOVAC – Veći dobici vam dolaze preko partnera, ali vi ih ne želite jer ih niste vi zaradili.
LJUBAV – 4. planete u polju partnerstva govori da vam je partner itekako važan u ovom periodu, ali uskoro će Mars doneti nemir i probleme u vašoj vezi. Slobodne Vodolije, moguće je novo poznanstvo. Ta osoba je vrlo moguće u braku.
ZDRAVLJE – Solidno je.

ribe
RIBE
POSAO – Sve nekako prolazi mimo vas ili vas ništa što se dešava u poslovnom okruženju ne dotiče. Naravno da je tako, ako od tih promena nemate nikakve koristi.
NOVAC – Moguć je dobitak sredinom sedmice.
LJUBAV – Partner se može ostvariti na poslovnom planu, a moguće je da on planira i doškolavanje kako bi postigao neke veće ciljeve. Slobodne Ribe, mogućnost poznanstva preko poslovnog okruženja.
ZDRAVLJE – Jedan problem prevazilazite, ali nastaje drugi.

 

Autor: Ana Raković Astrolog

Izvor: astroregulus.com