Nedeljni horoskop 10.8.2015. – 17.8.2015.

ovan

OVAN 

POSAO – Teško je funkcionisati u okruženju u kojem svi zaposleni žele da šefuju. Ni vi niste ništa drugačiji od ostalih. Moguće su manje promene na poslu ili izmenjeno radno vreme.
NOVAC – Onoliko koliko radite, toliko ćete i novca imati.
LJUBAV – Vaš partner vas može upoznati sa nekim uticajnim ljudima sa kojima možete i poslovno pregovarati. Slobodni Ovnovi, postajete preduzimljiviji nego pre. Obratite pažnju da sa osobom koja vam se dopada nećete imati kvalitetan seksualni život. Neki problem postoji, a vi ćete uskoro saznati i koji.
ZDRAVLJE – Moguće su manje srčane smetnje.

 

bik

BIK

POSAO – Umesto da idete napred, vi nazadujete a da toga niste ni svesni. Izuzetak postoji ukoliko ste ovih dana odložili sve svoje obaveze i posvetili se odmoru i uživanju.
NOVAC – Mogući su dobici preko posla kojeg se bavite.
LJUBAV – Vaše 5. polje je veoma aktivno jer se u njemu nalazi nekoliko planeta, što govori da ćete u ovom periodu biti dosta vremena provoditi po kafićima i drugim javnim mestima. Slobodni Bikovi, niko ne može da vam odoli, ali vaši kriterijumi su veoma visoki i zbog toga možete propustiti ljubavnu priliku.
ZDRAVLJE – Dobro je.

 

blizanci
BLIZANCI

POSAO – Ovo je period u kojem ćete svoj posao obavljati sa uživanjem i posvećenošću, pogotovu ukoliko ste sami svoj gazda. Očekuje vas uspeh.
NOVAC – Sredinom sedmice bi trebali da budete oprezni jer možete ostati bez manje sume novca.
LJUBAV – Merkur u 5. polju donosi vam posebnu pronicljivost. Iako duhom podsećate na nestašno dete, vrlo ste ozbiljni po pitanju kriterijuma koji imate prema suprotnom polu. Mogući su zajednički poslovni projekti sa partnerom. U pitanju je nešto što oboje volite. Slobodni Blizanci, moguće je razočaranje u osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE – Moguće su prolazne zdrastvene tegobe.

 

rak
RAK

POSAO – Ukoliko posedujete nekretnine, bilo bi dobro da razmišljate o iznajmljivajnju istih, jer bi na tom polju mogli profitirati.
NOVAC – I dalje ste skloni povećanom trošenju.
LJUBAV – I dalje treba da vodite računa da ne povredite partnera i svojim nepromišljenim potezima ili rečima unesete nemir u vaš odnos. Slobodni Rakovi, moguće je planiranje kraćeg puta na kojem bi trebalo da sretnete dragu osobu.
ZDRAVLJE – Razmislite o zdravijoj ishrani.

 

lav

LAV

POSAO – Mars u Lavu može vas navesti na prenagljivanje ukoliko ne budete dobro kontrolisali situaciju. U svakom slučaju, imaćete dovoljno energije za sve poslove, a neki od vas u ovom periodu mogu obavljati i teže fizičke zadatke.
NOVAC – Ovo je period koji vam donosi dobitke i dodatne finansijske mogućnosti.
LJUBAV – Partner i vi ćete praviti nove finansijke planove. U to mogu biti uključeni i planovi vezani za spremanje zimnice i hrane za nastupajući period. Slobodni Lavovi, očekuje vas interesantan ljubavni period. Jedna osoba biće veoma hrabra i uporna u nameri da vas osvoji.
ZDRAVLJE – Moguće su razne fizičke povrede, zato budite obazrivi.

 

devica

DEVICA

POSAO – Ovo je za vas izuzetan poslovni period koji bi trebalo da iskoristite na najbolji mogući način. Jupiter u Devici vam donosi nove poslovne mogućnosti, a ako ste nezaposleni i sreću pri rešavanju tog pitanja.
NOVAC – Na poslu možete napraviti jedan previd zbog kojeg ćete pretrpeti manju štetu.
LJUBAV – Merkur u opoziciji sa Neptunom na kratko će vam pokvariti odnose sa partnerom. Moguće je iznenadno otrkivanje jedne tajne. Stoga, budite obazrivi. Slobodne Device, možete privući osobu iz inostranstva koja je ozbiljno zainteresovana za vas i to prvenstveno zbog zdravih navika i razumnom pristupu životu.
ZDRAVLJE – Prolazna nestabilnost sredinom nedelje. Inače dobro.

vaga

VAGA

POSAO – Narednih dana se možete pouzdati na pomoć prijatelja, ali gledajte da se više ne oslanjate na druge jer pored pruženog prsta, želite celu ruku. Budite skormniji.

NOVAC – Moguć je dobitak.
LJUBAV – Ukoliko ste u zajednici sa partnerom koji imate dete iz prvog braka, ovo je period kada ćete partner i vi, rešavati porodično pitanje vezano za njega. Partner će narednih dana više vremena provoditi sa prijateljima. Slobodne Vage, prekidate komunikaciju sa jednom osobom zarad novog poznanstva sa osobom koja vam je zanimljivija.
ZDRAVLJE – Potrebna je dodatna opreznost. Ne odlažite posetu zubaru.

 

skorpija
ŠKORPIJA

POSAO – Mars na vrhu 10 tog polja može vam doneti kritiku i nesporazume sa predpostavljenim. U izgledu su i manje promene na poslu koje se mogu pokazati kao promašaj.
NOVAC – Saturn na vrhu 2. polja vas dugoročno opominje. Očekujte dobitak ali to nije zadovoljavajuće.
LJUBAV – U narednom periodu bićete dosta posvećeni porodici – više partnerovoj nego svojoj. Ipak, moguć je jedan problem ili učinjena nepravda koja će vas naljutiti. Slobodne Škorpije, prijatelji vam slučajno mogu reći istinu o dragoj osobi.
ZDRAVLJE – Dobro je.

 

strelac

STRELAC

POSAO – Strelčevi, vreme je za nove poslovne projekte po pitanju inostranstva. Jupiter u Devici može vam doneti poslovne šanse u zemljama poput Švajcarske, Slovnije ili Hrvatske.
NOVAC – Ne uspevate da regulišete stari dug. Dobitak od osobe iz inostranstva.
LJUBAV – Ukoliko vam se partner narednih dana ne bude redovno javljao, nemojte odmah pomišljati na neveru. Neke tajne mogu procerureti ili se vi slučajno ” izlanuti”. Slobodni Strelčevi, plašite se ljubavi na daljinu jer vas je iskustvo naučilo da takva veza teško može da funkcioniše. Ipak, vaša osećanja su veoma intezivna i ona vas mogu naterati na rizik.
ZDRAVLJE – Jupiter u Devici može vam doneti veću brigu o zdravlju nego pre, a neki od vas se mogu na primer, okrenuti vegetarijanskoj ishrani.

 

jarac
JARAC

POSAO -Ukoliko se bavite privatnim poslom, ovo je period kada možete tražiti pomoć u vidu uzimanja pod zakup ili ustupanje zemljišta ili lokala koji vam je potreban za posao.
NOVAC – Očekuje vas i dobitak i gubitak.
LJUBAV – Nekoliko planeta u vašem 8. polju ukazuje na povećanu ljubomoru i osećaj suparništva. Mogući su i problemi u seksualnom životu sa kojima ne uspevate da se suočite na pravi način. Slobodni Jarčevi, Venera u Lavu donosi vam mogućnost avanture u kojoj, nažalost, nećete uživati.
ZDRAVLJE – Ne osećate se najbolje. Mogući su ginekološki ili urološki problemi.

 

vodolija

VODOLIJA

POSAO – Ovo je period kada možete započeti novu poslovnu saradnju, na koju ćete pristati pod uslovom da obe strane budu ravnopravne.

NOVAC – Mogući su manji finanijski problemi. Novac vam odlazi a ni sami ne znate gde.
LJUBAV – Mars u 7 polju donosi vam zategnute odnose sa partnerom. Moguće da vas on forsira više nego što bi to trebalo pa otuda vaše nezadovoljstvo. Ali to je prolaznog karatktera. SLobodne Vodolije, jedna osoba pokušava da sazna istinu o vama, ali ne uspeva u tome.
ZDRAVLJE – Popravlja se.

 

ribe

RIBE
POSAO – Nailazite na nerazumevanje okruženja, a mogući su i izvesni problemi u komunikaciji – ne odgovaranje na pozive ili ne pronalaženje potrebnog sagovornika. Proverite dokumentaciju jer može biti propusta.
NOVAC – Očekuju vas dobici. Dugoročno, ulazite u promenljiv period posle kojeg više ništa neće biti isto.
LJUBAV – Sa partnerom nećete uspeti da realizujete kraće putovanje. Izmena planova u poslednji čas na koje ne možete uticati. Slobodne Ribe, očekuje vas flert u poslovnom okruženju. Mogućnost poznanstva sa uticajnom osobom kojoj ne znate kako da priđete.
ZDRAVLJE – Prolazna nestabilnost. Promenite način ishrane.

 

Autor Ana Raković Astrolog

Izvor: astroregulus.com