LAV: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Neki od vas će u toku 2017 godine žudeti za osamostaljenjem. Ako je to vaš slučaj,  trebalo bi da očekujete da nećete odmah moći da računate na to da možete zaposliti radnika koji bi vam olakšao posao, već ćete morati sve obaviti sami. Nemojte da vas to obeshrabruje. U slučaju da ste već zaposleni, za vas počinje period kada ćete imati problema sa kolegama na koje ne bi trebalo puno da računate. Za vas je najbolje da sarađujete sa starijim osobama koje vas mogu oduševiti svojim znanjem i iskustvom. Nezaposleni Lavovi, mogu očekivati pomoć porodice u traženju posla, ali to će ići malo teže nego što su oni zamislili.

NOVAC – Najveću podršku u ovom periodu možete očekivati preko ukućana, tj. porodice. Neki od vas mogu ostvariti veće dobitke prilikom prodaje nekretenine.

LJUBAV – Vreme je za rešavanje stambenog pitanja ali u tome će vam najveći oponent biti partner i njegova porodica, ali ako budete istrajni u svojim namerama uspećete da realizujete veći deo svoga plana. Moguće je i da ćete početi sa sređivanjem doma ili renoviranjem, ali da nećete uspeti da završite sve kako ste zamislili. Partner može imati manjih problema na poslu, kao i brige oko zdravlja. Slobodni Lavovi, osećaćete se mnogo opuštenije i ležernije nego pre. Polako će prošlost prelaziti u zaborav tako da ćete više šanse davati novim osobama i poznanstvima.

ZDRAVLJE – Posebnu pažnju obratite na problem sa zubima. Ako ste stariji, možete imati probleme sa kolenom ili kostima. Uzimajte dodatno kalcijum.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.