JARAC: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Pred vama je godina koja vam donosi više kontakata sa strancima a moguće je i zaposlenje u inostranstvu, a samim tim i preseljenje. Ako vam je to bila želja, sada bi trebalo da se više angažujete oko tog pitanja jer vam planete daju vetar u leđa da ostvarite svoje planove. Neki od vas,mogu razmišljati o dokfalifikaciji i usavršavanju, a retki će nastaviti studije ili ih pokrenuti iz početka bez obzira u kojim ste godinama života.. Za učenje, nikad nije kasno. Ukoliko planirate sopstveni posao, potrebno je da dobro razmislite o svemu jer možete imati pogrešne informacije i biti naivni da će se sve ostvariti lako. Bavite se humanitarnim radom i nemojte se dvoumiti da li je potrebno nekom pomoći ili ne. Krajem godine uspećete da ostvarite veće poslovne planove.

NOVAC – Ovo je godina koja vam donosi sreću kada se najmanje nadate. Može se desiti da ostanete bez novca i taman kada počnete da brinete, dobitak stiže niodkuda. Veći dobici vas očekuju kroz inostranstvo, strance i ljude koji žive daleko. Mogući su dobici i preko prodaje nekretnine ili imanja.

LJUBAV – Nagomilano nezadovoljstvo može isplivati na površinu te je potreban oprez u odnosu sa partnerom. Ukoliko ste se već odavno emotivno udaljili od partnera, pa čak i pored njega imate neku tajnu vezu, ovo je godina u kojoj možete doneti odluke poput onih – da se preselite kod te druge osobe ili kažete partneru da je kraj. Neki od vas mogu u potpunosti promeniti svoj život i na bolje, ispasti moralni pobednici ali biti duhovno prazni.

Ovo je godina u kojoj možete rešiti veća stambena pitanja, kupiti novu nekretninu, preseliti se ili započeti gradnju novog doma. Promene u kući. Ako već imate jedan brak iza sebe, vrlo lako možete započeti drugu zajednicu sa osobom koja vas čini veoma srećnim i ispunjenim.

Slobodni Jarčevi, biće vam teško da ostvarite iskrene odnose sa suprotnim polom. To može da proističe iz vaše nesigurnosti i nemogućnosti da zaboravite osobu koja vas ne voli a koju vi volite. Potrebno je da krenete dalje, i vi ste toga svesni, ali vaša osećanja će i dalje varirati iz dana u dan. Pre ćete ući u tajnu ljubavnu vezu, ne eksponirajući je na svakom koraku, nego u nešto otvoreno i iskreno.

ZDRAVLJE – Ono vam je narušeno. Potrebna je velika posvećenost i vreme da rešite zdrastvene probleme. Promenite životne navike.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.