DEVICA: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Trebalo bi da gledate da svoj posao razvijate po ugledu na Zapad ili u saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu. Pratite trendove i sve novitete koji se tiču poslovanja i za vas neće biti problema. Situacija na poslu je stabilna i pod kontrolom, mada će vam biti potrebno duže vreme da donesete neke odluke. Ukoliko započinjete novi poslovni projekat, očekujte probleme oko finasiranja te zamisli, a više sreće u rezalizaciji te ideje očekuje vas u drugoj polovini godine. Od jeseni se više posvetite promosivanju svog poslovanja, tj. reklamiranju.

NOVAC – Jupiter u vašem 2. Polju donosi vam finansijsku zaštitu i veće dobitke ali i izdatke kroz poslovna ulaganja. Ovo je sjajno vreme za kupo – prodajne aktivnosti  jer sada možete zadovoljno trljati ruke zbog uspešne pogodbe. Neki od vas mogu dobiti povišicu ili se osmeliti da traže više novca za svoj trud i zalaganje. Igrajte igre na sreću.

LJUBAV – Situacija u vašem braku najblaže može da se opiše kao – podnošljiva. Ne bi trebalo da bude većih trzavica, ali će ipak svako od vas dvoje delovati za sebe i po svojim sopstvenim željama. Krajem godine možete početi da zanemarujete partnera i da mu poklanjate manje pažnje nego što ste to činili u prethodnom periodu. Takođe, partner neće biti zadovoljan što ćete neprestano biti okrenuti poslu odlažući letovanja, izlaske i bilo kakvu vrstu provoda i zabave. Znate šta?! Takvo ponašanje bi svakog gušilo i sputavalo. Od septembra treba da uvedete neke nove navike vezane za način vaspitanja vaše dece. Slobodne Device, Saturn se polako približava vrhu vašeg 5. Polja a to donosi manjak udvaranja i manje sreće u ljubavi, a ni vama samima se niko neće svideti. Možda…Možda vam se dopadne jedna starija osoba koja vam može pružiti sigurnost i ozbiljnost.

ZDRAVLJE – Pod kontrolom je. Vaš imunitet možete popraviti kroz jaču ishranu, ali ipak pazite da ne pretarate sa obilnim obrocima.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.