BLIZANCI: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

POSAO – Tokom 2017 godine najviše ćete biti usmereni na posao. Očekuje vas više posla i dodatnih obaveza, ali nikako nećete biti zadovoljni postignutim rezultatima. Pravi uspeh kao da vam beži iz ruku i sve što radite i pružate u okviru posla je već viđeno. Nemate dovoljno ideja ili ne smete da ih iznesete i to je ono što vas koči. Jupiter u 6. Polju donosi vam poslovnu sigurnost a nekima i olakšanje u vidu kolega koji će vam znatno olakšati svaki posao. Ako ste nezaposleni, ovo je godina u kojoj biste mogli da se poslovno angažujete ali to, još jednom da napomenem, neće biti posao vaših snova. Ipak, vi ste snalažljivi i prilagodićete se svakoj situaciji.

NOVAC – Jupiter u 6. Polju donosi vam bogatu klijentelu i mogućnost da dodatno zaradite, ali pazite da se ne igrate sa ukazanim poverenjem, jer ako na prevaru budete želeli da steknete više novca, vrlo lako ćete se razočarati u svoja umeća. Problem vam predstavljaju neizmirena dugovanja, koja sada imate priliku da regulišete postepeno.

LJUBAV – Pred vama je godina u kojoj ćete osetiti zahlađenje na fizičkom nivou. Ukratko, očekuje vas manje fizičkog kontakta, tj. seksa i to je problem na kojem morate poraditi. Kada vi hoćete, partner nije zainteresovan ili obrnuto. Ukoliko partner planira proširenje porodice, nećete biti otvoreni za tu mogućnost. Kada je partner u pitanju, on će dosta vremena posvetiti svojim poslovnim obavezama, a moguće je i planiranje nekog zajedničkog posla. Slobodni Blizanci, obratite pažnju na osobe suprotnog pola sa kojima dolazite u kontakt preko posla. Moguć je flert ili početak veze koja će stalno varirati između prijateljstva i nečeg višeg. Teško da ćete uspeti da se skrasite pored samo jedne osobe u 2017 godini.

ZDRAVLJE – Nalazite se pod zaštitom planete Jupitera koji vam obezbeđuje dobro zdravlje i bolji imunitet i otpornost za bolesti.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.