BIK: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. (FOTO)

 

POSAO – Pred vama je sjajan period za posao. Bićete zadovoljni boljim uslovima rada, a moguć je i premeštaj lokacije vaše firme ili preduzeća na lokaciju koja će vam više odgovarati. Jupiter u Vagi donosi vam veoma korektne i prijatne odnose sa kolegama a i vama samima će biti stalo da sa svima pružate ljubaznost i osmeh. Očekuje vas i par prijatnih svečanosti na poslu a i kolege će vas više čašćavati i pozivati na druženja.  Ukoliko  nemate stalno zaposlenje, sada bi trebalo da se više angažujete po pitanju posla jer vam se sreća smeši.

NOVAC – Dosta toga će zavisiti od vaše poslovne angažovanosti. Što budete prodorniji na poslu, imaćete i veća primanja. Neki Bikovi će razmišljati o novim ulaganjima zarad širenja posla. Pokušajte da zadržite bogate klijente, da se usmerite na porodične ljude a imaćete dobitaka i kroz saradnju sa strancima ili ljudima koji dolaze iz inostranstva.

 LJUBAV – Više ćete se posvetiti poslu i odnosima unutar firme nego partneru. Možda će i njegovo odbijanje i zauzetost sa svojima biti razlog tome. Njega lično muče odnosi unutar svoje porodice i potrebno je vreme da on reši tu situaciju. Osim toga, vama se može dopasti neko sa kim blisko sarađujete, pa će partner biti ljubomoran na tog potencijalnog rivala.

Slobodni Bikovi, ovo je godina bez većih emotivnih dešavanja. Najviše kontakata sa suprotnim polom vas očekuje u junu i avgustu. U tim periodima možete započeti ljubavnu vezu.

 ZDRAVLJE – Ovo je dobar period u kojem ćete regulisati neke zdrastvene tegobe. Ipak, najviše brige za vaše zdrastveno stanje može vam doneti sve jača nervoza i nesanica.

 

Autor: Ana Raković, astrolog i urednik www.astroregulus.com

Svako kopiranje zabranjeno. Sadržaj zaštićen zakonom.