Biography

Slavica Ćukteraš je rođena u Šapcu 28.01.1985. godine. Bavi se pevanjem pretezno folk, ali i pop muzike.Niz godina je svirala violinu, vrlo je talentovana i zbog toga upisuje nizu muzicku. Opredeljuje se za smer klarinet. Nakon toga zavrsava srednju muzicku, teoretski smer. Od najranijeg detinjstva, sa samo 6 godina pocela je da izrazava svoju ljubav prema muzici i pevanju. Počela je da peva sa 6 godina i pevački uzori su joj bili kako kaže Lepa Brena, Ceca i Bijelo dugme. Završila je nižu muzičku školu odsek klarinet, da bi kasnije upisala i završila srednju muzičku, teoretski odsek.
Popularnost je stekla u Zvezdama Granda u prvoj sezoni 2004.-te godine kada je uspela da se plasira u finale tog takmičenja. Godinu dana nakon toga 2005. godine je izdala svoj prvi CD za Grand “Nema pravila”. 2006. godine izdaje drugi “Ćiribu ćiriba” 2008. “Exclusiva”, 2011. “Nevreme”. Takođe se bavi i pisanjem tekstova za pesme. Živi u Beogradu na Bežanijskoj kosi.
Poznato je takođe ostalo da ona i Tanja Savić, jedini ženski kandidat koji se pored nje te sezone plasirao u finale, u sukobu su još od početka emitovanja Zvezda Granda.

Diskografija:
Nema pravila (2005)
Ćiribu, ćiriba (2006)
Ekskluziva (2008)
Nevreme (2011)
singl “Kao nova” (2013)